A este jedna vec. Nevidim to celkom ci tam mas cidlo na meranie teploty vody. Davalo sa to na vystup na hlave - do toho klubouku

od kial uz ide voda do vyfuku - posielam fotku ako som to mal na mojom povodnom 900vkovom motore. Ak ho nemas tak ho treba niekam dat a budik samozrejme

. No a potom regulacia teploty. Netusim kolko ma to tvoje cerpadlo prietok ale niekto to tu uz pisal ze 900vka potrebuje pri plnon vykone tak cca 28 litrov / fakt si to nepamatam. Kazdopadne by som to robil tak ze by som mal kapacitu cerpadla cca 30 litrov a viac a prietok by som reguloval. Na tej mojej 900vke to bolo tak ze pred vstupom do vymenniku bola Y odbocka a ventil a v pripade ze sa motor podchlazoval ( ca sa deje celkom casto a budes mat spotrebu ako kamion ) tak sa takym bypasom ubralo z vody a rovno sa otocila spat do vyfuku. Alebo este ventil za cerpadlo a pred vymennik a ubrat z prietoku ale tam trpi cerpadlo. Proste vodu musis vediet regulovat. Hlavne ked mas uz elektricke cerpadlo ktore dava plny vykon bez ohladu na otacky