Zase jsem se poučil o tom , že ne vždy je pravda co je psáno to je dáno, Koupil jsem vykružovák a na obalu je napsáno 65mm a tak jsem si začal chystat vrtačku, že vyříznu otvor na hrdlo nádrže a nějak můj pohled padl na posuvné měřítko a jsem takový , že než do něčeho říznu tak měřím 3x a spíš ještě vícekrát no a tak jsem změřil hrdlo 64,48mm a nějak jsem dostal nápad změřit vykružovák a ten má 63mm ražený je 65mm měřil jsem přes šraňk a to by stejně 2mm nehodilo.Jsem moc rád že jsem to udělal, mohl jsem si suprově zkazit práci a poučení plyne že mám chodit nakupovat vercajk s posuvným měřítkem(dost ušetřím

).
Z jiného soudku.
V rámci úklidu dílny protože už jsem se tam nemohl hnout jsem objevil zubové čerpadlo které jsem kdysi koupiln přes aukro a jak to dorazilo tak jsem ho vrazil do kouta a konečně jsem se na něj teď podíval.
následovala lehká rozborka
bohužel jsem nalez uvnitř pár zlomků z ocelových lamel a tak usuzuji, že ta spojka již nebude správně fungovat a nevím kde bych takové lamely mohl koupit.Navíc nevím zda je na 12V nebo 24V. Samotné čerpadlo je funkční.