Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Moje první loď Galaxie

Moje první loď Galaxie 11 roků 5 měsíců #1720

• Kony
  • Zkušený
  • Obdržená poděkování 4
Chlapáci, skočím vám do debaty skrz ty karbece, pokud by někdo potřeboval, mám možnost sehnat víceprvklové Webery s různými průměry difuzorů až do cca 45mm, ladil jsem na to dřív scootery a musím říct, že z mého pohledu není lepší karburátor pro 2takt, než Weber B) Jinak cenovky jsou od cca 1200,- za ks.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Moje první loď Galaxie 11 roků 5 měsíců #1721

• maxik1958
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 437
No uvidíme, Melkus se do lodi dával, a dává, a když to nepůjde, je to jen 6 šroubů, a hromada práce navíc :woohoo: Jinak té Dvacítky se bát nemusíš, je do 80ti koní, 25ka do 120ti,a do galaxie by to páslo líp, právě kvůli místu ;)

Moje první loď Galaxie 11 roků 5 měsíců #1722

• Zajda96
  • Pokročilý
Jako, že bych vyměnil za 12ku jo ?:) taky varianta, to by asi šlo. Uvidíme jak si s tím poradíme, změříme to a snad se tam vleze :) Už takhle posouváme trochu dozadu zadní sedačky.

Jo to zní zajímavě ty Webery, jaky kousky by jsi mi doporučil na ten Warťas? něco na 350ccm X 3?

Moje první loď Galaxie 11 roků 5 měsíců #1724

• Kony
  • Zkušený
  • Obdržená poděkování 4
No záleží na tom, co hodláš dělat s výfukem, neb dvou komory tam asi nedáš... Takže bych se na tu 3karburaci možná taky vy...., je zbytečné to krmit vpředu, když si to nemůže pořádně vydechnout... Nevím, co teď mají poláci v nabídce, musel bych sehnat katalog, ale bez výfuků nemá smysl dávat ani karbece...
Poslední úprava: 11 roků 5 měsíců od Kony.

Moje první loď Galaxie 11 roků 5 měsíců #1726

• Zajda96
  • Pokročilý
výfuk budu předělávat komplet do nerezu, jediný co použiji je výměník, chlezene svody. A kdyby to nemělo dostačovat tak je vyrobíme taky z nerezu... myslim ze 3 karburatory budou v pořádku :-)

Moje první loď Galaxie 11 roků 5 měsíců #1728

• Kony
  • Zkušený
  • Obdržená poděkování 4
Já si jen nedokážu představit, jak tam nacpeš 3 komory vedle sebe B) To bude bojler půl metru nad palubu ;) A ještě si nejsem úplně jistý, jak se budou chovat stěny komor ve vodě, aby to náhodou zpětnými rázy nebrzdilo průchod plynů... OK, seženu katalog, pošlu ti ho a něco si vybereš
Vygenerováno za 0.127 sekund